<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-162807460-1"></script>
<script>
  window.dataLayer = window.dataLayer || [];
  function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
  gtag('js', new Date());

  gtag('config', 'UA-162807460-1');
</script>

 

ALBERT HALL

DRESSING ROOMS

PROJECT DESCRIPTION

The Brief was the refurbishment of the 3 dressing rooms located at the back of the Albert Hall theatre within the Bolton Town Hall and was as part of the Bolton’s town hall refurbishment project. The Idea was to create a design that  captures the cultural diversity of Bolton, reflecting a variate of traditions associated with Bolton’s society and representing colour, pattern and styles which make up this diverse town. 


At the same time the design will reflect the history of the town. Connecting the theatre aesthetic with the 
design it was essential and the final design proposal it could be as creative as possible.

MORE ABOUT THE PROJECT
albert hall3.jpg
albert hall4.jpg
albert hall5.jpg
albert hall 6.jpg